Vagilact közben használhatok intim mosakodót?
Ma kezdem el a Vagilact kúpot használni, mert folyásom van. Nem baktérium okozza a folyásomat, hanem hormonális probléma, ezért szerintem ha közben szexelnék, nem lenne oda-vissza fertőzés a párommal, mivel nem baci okozza. Na most én szeretnék néha közben együtt lenni a párommal, és arra gondoltam, hogy miután elment bennem, megmosnám Lactacyd Femina intim mosakodó géllel, mert a sperma lúgos, ezért árthat a hüvely védekező rendszerének, és a Lactacyd Femina pont a védekező rendszert "erősíti", aztán pedig használnám a Vagilact kúpot. A kérdésem az, hogy befolyásolja a Lactacyd a kúp hatását? Tehát használhatom közben azt is, vagy inkább ne?
Köszönöm a választ!
Ezt a kérdést én mindenképpen megbeszélném a nőgyógyásszal.
Ált, lebeszélik az embert az irrigálásról vagy spec, irrigáló folyadékot írnak fel.
Sokkal többet árthat az irrigálással az embert, mint azt gondoljuk.
Azt mondta, hogy használhatsz nyugodtan intim mosakodót?
Nem hallottad félre? Ha ezt mondta, én sürgősen váltanék más nőgyógyászra. Csak spec. esetben, spec. irrigálót és meghatározott ideig javasolnak, mert így tanulják.
Nem használnék a helyedben külön irrigáló folyadékot.
Régen valamely Lactacydra rá volt írva, hogy belsőleg is lehet használni. Aztán ezt az írást le kellett venniük a készítményről. Most megint rajta van valamelyiken az, hogy belsőleg és naponta?
Felmentem a honlapjukra, de csak ezt találtam: "A Lactacydot zuhanyzás vagy fürdés közben folyékony szappanként lehet alkalmazni a hüvely külső területén."
Mivel hüvelyt írtál a kérdésben, ezért egyértelmű, hogy az irrigálást kérdezed, nem pedig a külső szeméremtest lemosását.
Szerintem a doki külső használatra mondta, hogy lehet minden nap és nem belsőt mondott. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!