Legelőszőr használhatok normál tampont?
Figyelt kérdés
16 vagyok, szűz. Sajnos kifogytam a betétből, viszont csak holnap tudok, itthon pedig csak normál tampon van.2016. jan. 25. 19:48
1/6 anonim válasza:
Ha sikerül felhelyezni akkor igen.
A minit csak azért szokták elsőre ajánlani mert a méretéből adódóan könnyebb felhelyezni.
2/6 anonim válasza:
Hagyományos vatta sincs otthon? Én nem használnék normál tampont szűzen.
3/6 A kérdező kommentje:
*csak holnap tudok venni
Köszönöm!:)
2016. jan. 25. 19:58
4/6 anonim válasza:
Ne éjszakára használj először tampont, pláne normál méretet szűzen. Háztartási vatta, vagy bármilyen kidobandó, de tiszta szakadt trikó, régi bugyi, párnahuzat, akármi megteszi éjszakára. Vagy kölcsönkérhetsz betétet egy közel lakó ismerősödtől.
5/6 A kérdező kommentje:
Éjszakára maradt egy betétem, amit suliba vittem el, csak reggelre kellene a tampon. Kipróbáltam, de elég kényelmetlen volt. Majd reggel meglátom mennyire tudom normálisan felrakni.
2016. jan. 25. 20:36
6/6 anonim válasza:
WC-papírból egy 6-7 lapos csík összegöngyölve ilyenkor e legjobb és legolcsóbb megoldás. És a leghigiénikusabb is, hiszen minden pisiléskor cserélheted. Ha ügyesen összehajtod, megússza a bugyid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!