Szerintetek használhatok normál tampont?
Bocsi, hogy beoffolom,de..az szerintem hülyeség, h szüzen csak mini vagy lightflow jöhet szóba..14 évesen jött meg először, 16 évesen már normált használtam, 19 évesen vesztettem el a szüzességemet. Úgyhogy én bőven szűz voltam még mikor átváltottam normálra.
Kérdező: Ha normált használsz, akkor szerintem oké a fürdés, viszont ha a minihez vagy szokva, akkor a hirtelen váltás nem biztos h jót tesz, de ha meg mini is van, akkor azt ajánlom inkább. Ha mégis fürödsz, akkor tegyél meg mindent ami a higiéniádat szolgálja, hogy biztos ne kapj el semmit:)
Igen szűz vagyok még
1. Válaszoló:jó lenne az ötleted de mivel anyu és apu is állandóan dolgozik ezért nem tehetjük meg sajna azt hogy átrakjuk a fürdést egy másik napra.
És köszi mindenkinek aki válaszolt.
Off: Szintén használtam tampont én is, amikor még szűz voltam, volt, hogy a legnagyobb tampont tettem fel, mert annyira erős volt a vérzésem, szóval a szüzességnek semmi köze a tamponhasználathoz.
Inkább a minivel próbálkozz, az a biztos, de ügyelj a higiéniára, és 4 óránként cseréld a tampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!