Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Húgyuti fertőzés? mit ajánloto...

Húgyuti fertőzés? mit ajánlotok rá?

Figyelt kérdés

csütörtökre van időpontom , de addig is elég kellemetlen.sokat járok pisilni, de csak érzem, cseppeket pisilok, éjjel is. ha abba hagyom a pisit, akkor szúrnak a nemi szervembe bele, elég kellemetlen.

sose volt ilyen gondom,13 hetes terhes vagyok, így nehéz is antibiotikumot felírni. urulogusnál voltam, kiszedtem a gyógyszert és ismét vissza jött ez a probléma. vigyázok is magamra, 2 honsp alatt 3x szenvedek ezzel a gonddal.

2016. febr. 9. 09:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Másik urológust javaslok.
2016. febr. 9. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Mitől lehet? Szex? Nem volt megfelelő higiénia? Voltál fürdőben? Idegen helyen wc-n?

Ezekre oda kell figyelni, mert ha érzékeny vagy rá, akkor mindig lesz valami bajod.

Ha csak húgyúti gond van és nem nőgyógyászati, akkor a háziorvoshoz is elmehetsz és akkor nem kell csütörtökig szenvedni.

Én egy napig sem bírtam, annyira fájt. Kaptam gyógyszert és estére már jó volt. Biztosan van olyan, amit te is szedhetsz.

2016. febr. 9. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Ja most nézem, hogy urológushoz mész.

Inkább a háziorvosodhoz menj és ha kell nőgyógyászhoz is.

Az urológus felesleges.

2016. febr. 9. 10:02
 4/8 A kérdező kommentje:
higeniara figyelünk. fürdöbe sem járok,vigyázok magamra nagyon. lehet más valakinél ha voltunk esetleg wc. babára ártalmatlan amint nézte a doki a vizeletemet is. max egy honapja hogy lehetett legutoljára. picit sötétebb a vizeletem,sötétebb sárga színű,valami gennyet és vért láttak benne. elkezdtem szedni a gyogyzert, pár nap után ismét vizeletet nézték, aztán már rendben volt. sajnos nehezen irnak ki gyogyszert a baba miatt, de ismét muszaj lesz. koszi a válaszokat
2016. febr. 9. 10:06
 5/8 A kérdező kommentje:

lgeloszor házi orvoshoz mentem, ő elkuldott nogyogyaszomhoz mert nem tutak mit kiirni, a nogyogyaszom meg uruloghoz.

nem normalis hogy nem kepesek valamit kiirni, ami nem art a babanak.

2016. febr. 9. 10:08
 6/8 A kérdező kommentje:
bocs a helyesírásért, telefomnról írtam.
2016. febr. 9. 10:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor talán az a gond, hogy nem szedted elég ideig a gyógyszert és még nem múlt el teljesen és kiújult, ahogy abbahagytad. Reméljük, most végleg elmúlik.
2016. febr. 9. 10:10
 8/8 A kérdező kommentje:
10 darabos tabletta amit kaptam. azaz 5 napra volt elg, mert reggel este kellett szedni,szoval nem volt nagy durranas. remelem mar rendbe jovok
2016. febr. 9. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!