Húgyuti fertőzés? mit ajánlotok rá?
csütörtökre van időpontom , de addig is elég kellemetlen.sokat járok pisilni, de csak érzem, cseppeket pisilok, éjjel is. ha abba hagyom a pisit, akkor szúrnak a nemi szervembe bele, elég kellemetlen.
sose volt ilyen gondom,13 hetes terhes vagyok, így nehéz is antibiotikumot felírni. urulogusnál voltam, kiszedtem a gyógyszert és ismét vissza jött ez a probléma. vigyázok is magamra, 2 honsp alatt 3x szenvedek ezzel a gonddal.
Mitől lehet? Szex? Nem volt megfelelő higiénia? Voltál fürdőben? Idegen helyen wc-n?
Ezekre oda kell figyelni, mert ha érzékeny vagy rá, akkor mindig lesz valami bajod.
Ha csak húgyúti gond van és nem nőgyógyászati, akkor a háziorvoshoz is elmehetsz és akkor nem kell csütörtökig szenvedni.
Én egy napig sem bírtam, annyira fájt. Kaptam gyógyszert és estére már jó volt. Biztosan van olyan, amit te is szedhetsz.
Ja most nézem, hogy urológushoz mész.
Inkább a háziorvosodhoz menj és ha kell nőgyógyászhoz is.
Az urológus felesleges.
lgeloszor házi orvoshoz mentem, ő elkuldott nogyogyaszomhoz mert nem tutak mit kiirni, a nogyogyaszom meg uruloghoz.
nem normalis hogy nem kepesek valamit kiirni, ami nem art a babanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!