Mi volt előbb a hüvelygomba vagy a péniszgombásodása?
Sziasztok a barátnőm (18/L) hétvégén arra panaszkodott hogy kidörzsölte a tangája és fáj neki (égető, dörzsölős érzése volt), az átlagnál kissé vörösebb volt a hüvelybemenete. Mikor elmúlt neki másnapra, "csináltuk"... ez után egyből panaszkodott hogy jobban fáj neki és kellemetlen. Aznap mikor haza kísértem és elindultam én is haza már a buszon picit viszketett. Reggel mikor felkeltem valami borzasztó módon szúrt, viszketett de semmi elváltozás nem volt, napközben megvizsgáltam és vörös foltok körbe, fehér "pattanás szerű" dolgok jelentek meg a makk alatt. Szüleimhez fordultam segítséghez, egyből mondták hogy gomba, és előfordul. Kenegessem primafucutorral vagy canestennel, hipermanganátos vízzel előtte fertőtlenítsem. Elmondtam a barátnőmnek is, és mondtam neki hogy jobb lenne ha ő is kezdene valamit magával, de az ő elmondása szerint már semmi baja, nem fáj,nem piros... és nem hajlandó az én betegségem miatt elmenni orvoshoz, kezelem és minden jó lesz.
A kérdésem az hogy tényleg meglehet az hogy csak nálam fordult elő? Nőknél jelentkezhet szakaszosan a tünetei?
(u.i: nem tudom mennyire fontos fogamzásgátlót szed.)
18/F
Ha hüvelygombája van menjen el orvoshoz, mert te hiába gyógyulsz meg ő visszafertőz.
És a leírásod alapján igencsak gombád van vagy volt.
Kap kúpot meg egy kenőcsöt, pár nap alatt oda is van a gomba, ennyit igazán megtehetne érted.
Ha halogatja csúnya fertőzése lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!