Nektek mi a véleményetek a mosható betétről?
Az nem undorító, hogy a taknyodat belefújod egy darab papírba, és aztán azt a papírt beteszed a zsebedbe és egész nap ott hurcolod?
...nem undorító, mert megszoktad, ez a normális.
"Undorító" az, ami szokatlan. Ha megszokod a mosható betétet...
egy alsógatyát is fel lehet venni fordítva, kifordítva és fordítva kifordítva.
Így 4-szer tovább bírja.
plusz rímelt is.
Mi a véleményem? Nem használtam és nem is használnék. Ha olcsó lenne, akkor sem. Minden szempontból sokkal higiénikusabbnak tartom az eldobhatót.
Nem hallottam még mosható betétről. Elgondolkodtatott, hogy a mosás után hogyan ragadna meg a bugyin? Ez az eldobható nem egy poénos, átverős mendemonda? Régen nem volt még betét, csak vattát használtunk. Az viszont ide-oda csúszott a bugyiban.
Létezik mosható betét, anyagból van és patenttal vagy tépőzárral lehet rögzíteni, nem pedig ragasztócsíkkal tapadnak a szárnyak a bugyihoz.
Nem használnék ilyet. Napközben, otthontól távol el se tudnám rakni. Nem akarnék egész nap egy véres rongydarabot hurcolászni a táskámban.
A használtat nem kell a szennyesbe tenni, hanem azonnal be kell áztatni hideg vízbe :)
Amúgy én sem használnám, max. úgy, hogy itthon vagyok egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!