Jessa tisztasági betétről vélemény? Kényelmes? Jól ragad? Melyik fajta a jó? Mert hogy több féle van.
Én most tértem át rá kb. 10 év carefree után, mert az átázott mostanában. (terhesség, több folyás)
Megint Jessát vettem, piros azt hiszem és én meg vagyok vele elégedve. Jobban gyűrődik, mint a carefree, de nem enged át semmit és nem marad ragasztó a bugyin sem.
Árban sokkal olcsóbb, mint a cf, szerintem próbáld ki.
Eü betétben is már csak olyat veszek, illetve szülés után is azt használtam, a leghosszabb-legerősebb nedszívós betétjük teljesen jól bírta a szülés utáni napokat is.
utolsóelőtti vagyok: kipróbáltam a Jessa betétet, nagyon jó volt, jó puha a borítása. Nekem nem erős a vérzésem, úgyhogy ez a vékonyabb betét tökéletes volt. És a lényeg hogy most nem jött ki rajtam ott lent semmilyen pattanás, ami korábban rendszeres volt.
Szóval jó kis betét, 16 volt 450 ft körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!