Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jézusom! SOS micsináljak?

Jézusom! SOS micsináljak?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok egyhónap múlva 13 és megjot ma.. fél orája vettem észre.. az ágy nem lett olyan.. szóval.. nemakarom elmondani... mert elmondjűk a rokonoknak stb és fél ora mulva már az egész család erről beszél. .ezvolt unokatesommal és midnenki ot kérdezősködött hogy igaz?... és én ezt nemakarom... mitcsináljak? SOS

Köszi a válaszokat 12/L mindjart 13

2016. febr. 6. 09:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire azért ne ess pánikba :) Amikor nekem először megjött, a családom vette észre, hogy foltos lett a pizsamám. Esélyem sem volt eltitkolni :)

Ne csinálj semmit, azaz szükséged lenne betétre, ami miatt gondolom, mégiscsak szólnod kell a szüleidnek. Ha megmondod anyukádnak, hogy ne mondja el senkinek, mert neked ciki, akkor is elmondja?

2016. febr. 6. 09:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Anyukádnak mondd el es kérd meg hogy tartsa titokban. Hidd el jobb ha anyukád megtudja. Es kérjél tole betétet. De ha nincs otthon anyukád akkor hajtogass be egy wc papirt de ez az utobbi nem olyan jo mert átázik... Es aztasd be hideg vizbe a bugyid.
2016. febr. 6. 09:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tehetsz róla, hogy retard a családod, sajnálom, de jobb lesz ha túlesel ezen, mert ha titkolod, akkor majd az lesz hogy orvoshoz kell menj, biztosan beteg vagy, akkor meg erről fognak beszélni..

Szerintem kérd meg a családot, hogy ne mondják el, mert nem szeretnéd világgá kürtölni, hátha a te szüleid megértőbbek.

2016. febr. 6. 09:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb úgyis megtudják,ez az élet rendje, szerintem menj oda anyukádhoz,és mondd azt,hogy szeretnél neki mondani valamit,amit elmondhat apukádnak,de előre szólsz,hogy ez magánügy, nem szeretnéd,ha rajtuk kívül más is tudná, akarja-e így is tudni,vagy ha nem tudja ezt megígérni,akkor inkább nem is akarod elmondani. Amúgy betétet szerezz be,addig pedig ha nincs otthon, akkor tegyél papírzsepit.
2016. febr. 6. 09:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszoakt de ez nemolyan.. a tesóm.. anyukám elmindja a nagytesómnak ő meg elmodnja az unokatesóimnak stb.. őt lehetetlen ellhalgattatni... és betétem meg van egy pár darab.. és tudom hogy hol tartják itthon.. köszi a válaszokat... huh.. most biztosnemfogom elmodnani.. mert ittvannak a vendegek. .talan.. majd.. delutan.. nagyon szépen koszonom a valaszokat
2016. febr. 6. 10:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Beraktam egy betetet... huh.. midnegy.. az uncsitesom is átesett ezen a kibeszélésen. akkor go.. nekem is meglesz...

Csak amikor együtt mentünk családostul strandra.. sé neki pont megvolt... .és mivel nekem az életem a strand.. és igy.. ahh... remalom..

2016. febr. 6. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Arra van a tampon, hogy a vizben is tudj olyankor fürdeni.
2016. febr. 6. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Jézusom, de agyatlan vagy... pfff, kb. 5 éves szint.
2016. febr. 6. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!