Nemtudom hogy normális-e a puncim vagy jó-e. Micsináljak? Többi lent!
Figyelt kérdés
13éves vagyok, és nemtudom hogy hívják de a hüvely fölött van az a két 'bőr rész' nekem kicsit nagyobb és mikor legugolok akkor olyan mint ha valami kis hús darab lötyögne. köszönöm a normàlis válaszokat!!2013. jún. 13. 22:06
1/10 anonim válasza:
Normális, nincs olyan ,hogy rossz punci :D.
2/10 anonim válasza:
Van akinek kissé salátásabb, normális.
3/10 anonim válasza:
Azok a kisajkaid, és normális. :)
4/10 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm.de ezt esetleg nem fogja (MAJD) zavarni a pasimat? hogy ilyen 'formájú'
2013. jún. 13. 22:11
5/10 anonim válasza:
Nem fogja zavarni a pasidat, sőt örülni fog neki!
6/10 anonim válasza:
Hogy ne legyenek gondjaid az elnevezésekkel:
Írd be a keresőbe, hogy "kisajak" kattints a képkeresésre, és látsz majd ezer félét, van akinek akkora mint az elefánt füle, és nem okoz neki gondot!
7/10 anonim válasza:
Nem zavar az senkit, nekem is nagyobb ráadásul csak az egyik még csak nem is szimmetrikusak és nekem akkor is kilátszik amikor egyenesen állok. Eddig még egy barátomat se zavarta
8/10 anonim válasza:
Ne aggódj semmi gond, ez csak genetikai adottság!
9/10 anonim válasza:
minden rendben vele, A pasikat ez nem zavarja nyugi. Minden punci más ahogy a női melle is meg minden ember is.
10/10 anonim válasza:
Szerintem az a punci gyönyörű ami nem olyan mint egy nyílt seb!:)Nagy ajkak és csikló tetszik a férfiaknak.Tehát ne aggódj,a Te puncid nagyon szép lehet!Megnézném,ha nagykorú leszel!:)Akinek meg nem tetszik az nézegessen kukikat inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!