Sos! Normális az, hogy minden nap van fehérfolyásom?
Figyelt kérdés
Na szóval 14 éves lány vagyok,és kb. 1 éve minden nap van fehérfolyásom.Még nem jött meg az első menstruációm.vagyis normális ez vagy csupán nem sokára meg fog jönni?2013. jún. 13. 13:43
1/5 anonim válasza:
Ha nem kellemetlen szagú és nincs semmi tüneted, akkor normális. :)
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt mielőtt megjött majdnem két évig. Anyám szerint beteg voltam, mert folyás nincs csak úgy, orvoshoz persze nem vitt el. De nem volt vele semmi baj, miután megjött abba is maradt.
3/5 anonim válasza:
A nőknek a serdülőkortól a klimaxig van fehérfolyásuk és ahogyan az első válaszoló írta, ha nincs kellemetlen szaga és nem csíp, nem viszket, akkor teljesen normális, a hüvely természeted védelmét biztosítja.
4/5 anonim válasza:
De azért ne elégedjetek meg a túrós, darabos fehér tejfölös köpésre is hasonlító punciváladékkal, mert az kóros!!!
Intim mosakodóval kellene mosakodni reggel-este.
5/5 anonim válasza:
Normális. És később is lesz, ráadásul a ciklus egyes szakaszaiban más-más állagú, színű.
Valószínűleg hamarosan meg fog jönni a havid.
Az intim mosakodók pedig leginkább csak megborítják a hüvely természetes flóráját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!