Miert faj ennyire a tampon felhelyezese?
Figyelt kérdés
Nem eloszor probalom, nagyon faj a felhelyezese, es nem is tudom annyira felnyomni hogy ne erezzem, mert kegyetlenul faj. Pentek szombat vasarnap kene hasznalnom mert kirandulni megyunk, kb 5 oras lesz az ut (busz) Mi lesz elso egyutt letkor, ha mar az ob mini tamponja is faj? Szerintem mindent jol csinalok, a verzes elejen vagyok szoval eleg nedves is. 16/L2016. febr. 3. 21:58
1/6 anonim válasza:
Szerintem nincs meg elegge, azert faj. De amugy nekem a tampon 2-3 oraig birja, a betet 5-6. En hosszu utra betetet hasznalnek, de te tudod h neked melyik a jobb:)
2/6 A kérdező kommentje:
5-6?! 😨 ez nalam kizart.. max 3 ora
2016. febr. 3. 22:09
3/6 anonim válasza:
Ne felfelé, hanem hátrafelé told. Ne aggódj, az együttlét nem feltétlenül fog fájni. Én először vesztettem el a szüzességemet (semennyire se fájt), és csak utána mertem tampont használni. Próbáld másik szögben, esetleg más pózban. Vagy izgasd magad előtte, hogy tényleg csak csússzon. Esetleg vegyél ob mini silk touch borításút, az is csúszik teljesen. :)
19L
4/6 A kérdező kommentje:
Hatrafele tolom es silk touchot hasznalok😥
2016. febr. 3. 22:19
5/6 anonim válasza:
Nekem az ob tamponnal volt ugyyan ez a bajom. Naturella vált be. Akármikor próbáltam az ob-t könnyeztem a felhelyezésnél és kivételnél is, pedig tapasztalt voltam már a tampon használatban.
6/6 A kérdező kommentje:
Amugy erre meg nem is gondoltam hogymeg nem hasznaltam az ob-n kivul mas tampont.
2016. febr. 3. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!