Miért fáj a tampon felhelyezése?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és idáig csak betétet használtam, nem rég kezdtem el dolgozni és szeretnék áttérni a tamponra mert kényelmeseb lenne. Vettem is egy 16db normal naturall tampont de ebből a 16ból kb 2 tudtam úgy felhelyezni h nem fájt se a felhelyezés se az amikor bent volt. Olvastam h elkell lazulni stb.. Én próbálok ellazulni és felis helyezem de fáj amikor bent van. Mit rontottam el?2014. nov. 9. 23:41
2/4 anonim válasza:
Előtte szerintem nyálazd be picit magad ott, úgy lehet jobb lesz. Vagy pedig normál helyett használj inkább mini tampont.
3/4 anonim válasza:
Utolsó ezt mégis hogy gondoltad? A vér pont eléggé csúszik. Sose értem mire jó ez az ellazulás, meg fél lábad a fejed fölé stb, egyszerűen csak kisterpeszben fel kell tolni, egy másodperc az egész. Én először egy toi toi vécében csináltam rolling stones koncert előtt, és nem volt semmi baj. Akkor szokott fájni, amikor már nem olyan erős a vérzés, és nem csúszik, vagy elérem a méhszájam, de az is csak fél percig féj utána, aztán már nem érzek semmit. én ob-t használok minden méretben. Addig told, amíg eltűnik a mútatóujjad kb, akkor jó helyen kell lennie.
4/4 anonim válasza:
Utolsóval egyet értek, de szűz vagy? Mert pl. amiatt is simán fájhat - én pl. fel sem tudtam tenni szűzként.
Vagy nem vagy eléggé véres, hogy csússzon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!