Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez milyen nemi betegség lehet?

Ez milyen nemi betegség lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, holnap megy nőgyógyászhoz, de előbb szeretném meghallgatni a velémenyeket, hogy mi lehet ez.

Szóval, hétfőn lettem figyelmes egy kellemetlen érzesre a hüvelyem bemenetelénél, nem fájt, inkább csak olyan volt mintha valami kidörzsölte volna. Gondoltam majd elmúlik másnapra, de nem így lett, a helyzet romlott. Ma már ott tartok, hogy bizonyos ülési pózokban is fáj a hüvelyem, valamint pisilésnél igen intenzív szúró, csípő érzést tapasztalok. Egyébként, ha semmi nem ér hozzá (pl állok, sétalok), akkor nem fáj, viszont ígyis nagyon aggaszt. Talán sűrűbb fehér folyás is jelentkezett. Vajon mi lehet ez? Tudom, hogy holnap úgyis kiderül, de nagyon kiváncsi lennék mit szedhettem össze, amikor ezelőtt soha semmi ilyesmi betegségem nem volt, a páromnak sincs semmi fertőzése (volt már vizsgálaton is), valamint nyilvános wc-t nem használok, figyelek a higiéniára minden téren.

Esetleg valakinek volt már valami hasonló baja?

18/L

2016. febr. 3. 14:52
 1/8 A kérdező kommentje:
*megyek, bocsánat.
2016. febr. 3. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt mar hasonlo, szimpla gombas (candida) fertözes okozta. Ettöl függetlenül neked masfajta fertözesed is lehet.
2016. febr. 3. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha tippelnem kéne kezdődő nemi herpesz.

De csak tipp mondom..

2016. febr. 3. 15:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy tényleg csak szex közben kidörzsölődött? Az sem fáj mindjárt nagyon, és a vizelet csípheti.

Ha gomba lenne, viszketne is.

De ez csak találgatás, holnap úgyis megtudod!

2016. febr. 3. 15:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Herpeszt nem hinnem, mert paromnak sose volt, meg oralis uton sem. Gombara gyanakodtam en is, de egyaltalan nem viszket.. Hat fura, majd holnap megirom, ha kiderult, ha erdekel titeket.
2016. febr. 3. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, ird meg! Nekem a gomba fö tünete a hüvely körüli egö erzes, fajdalom es a nagyon csipö pisiles volt erdekes modon... A dokit nagyon meglepte, hogy folyasom is alig volt, de a kenet gomba szintenyeszetet mutatott ki...
2016. febr. 3. 15:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok, sajnos semmi konkretum nem derult ki, kulso nyomai nem voltak fertozesnek, a nodoki "heveny huvelygyulladast" diagnosztizalt, amire huvelytablettat kaptam, valamint kenetet vett, aminek az eredmenye hetfon jon meg.
2016. febr. 4. 15:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor hetfön remelhetöleg kiderül! Addig is jobbulast! :)
2016. febr. 4. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!