Ez milyen nemi betegség lehet?
Sziasztok, holnap megy nőgyógyászhoz, de előbb szeretném meghallgatni a velémenyeket, hogy mi lehet ez.
Szóval, hétfőn lettem figyelmes egy kellemetlen érzesre a hüvelyem bemenetelénél, nem fájt, inkább csak olyan volt mintha valami kidörzsölte volna. Gondoltam majd elmúlik másnapra, de nem így lett, a helyzet romlott. Ma már ott tartok, hogy bizonyos ülési pózokban is fáj a hüvelyem, valamint pisilésnél igen intenzív szúró, csípő érzést tapasztalok. Egyébként, ha semmi nem ér hozzá (pl állok, sétalok), akkor nem fáj, viszont ígyis nagyon aggaszt. Talán sűrűbb fehér folyás is jelentkezett. Vajon mi lehet ez? Tudom, hogy holnap úgyis kiderül, de nagyon kiváncsi lennék mit szedhettem össze, amikor ezelőtt soha semmi ilyesmi betegségem nem volt, a páromnak sincs semmi fertőzése (volt már vizsgálaton is), valamint nyilvános wc-t nem használok, figyelek a higiéniára minden téren.
Esetleg valakinek volt már valami hasonló baja?
18/L
Ha tippelnem kéne kezdődő nemi herpesz.
De csak tipp mondom..
Nem lehet, hogy tényleg csak szex közben kidörzsölődött? Az sem fáj mindjárt nagyon, és a vizelet csípheti.
Ha gomba lenne, viszketne is.
De ez csak találgatás, holnap úgyis megtudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!