Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
kb már 6 éve van a barátnőmnek egy olyan betegsége hogy beszúr a szíve és nem kap levegőt és rosszul lesz elkezd neki nagyon dobogni..stb és ilyen tünetek de már 6 éve. Általában kólától amit nem szokott inni vagy ha ideges lesz és lenyugszik és van amikor csak magától. Mi lehet ez? egyszerűen az orvosok meg köcsögök. Egy egyszerű EKG vizsgálattal letudják és az normális-t mutat és rendben van. Pedig nagyon nincs rendben? mi lehet ez? 16 éves,160 cm,53 kg. Ja és ráadásul a csontjai sem jók. Szokott fájni neki,ropogni az időjárásváltozást megérzi és van amikor összecsuklik? mi ez? én belebolondulok hogy nem tud senki semmilyen konkrétumot mondani és valami rendes szakellátást vagy kezelést csinálni amivel javulhat. Szed magnéziumot de nagyon semmit nem hat. Szedett nyugtatókat az sem volt jó. Kérlek válaszoljatok vagy adjatok tanácsot.2016. jan. 31. 00:32
1/4 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon nincs rendben!* van amikor összecsuklik!*
2016. jan. 31. 00:36
3/4 A kérdező kommentje:
hm? nem szokott pánikolni csak például a sulit túl komolyan veszi. Nagyon kemény suliba jár és érthető is de ennyire idegeskedni miatt nem kéne. Persze ez 6 éve kezdődött szerintem a suli miatt vagy nem tudom pontosan
2016. jan. 31. 00:57
4/4 anonim válasza:
Szorongás, pánikbetegség. A csontropogás előfordul, nincs köze a többihez. A legtöbb embernek ropognak.
A pánikbetegségen csak önmaga tud segíteni sajnos. A kóla azért fokozza, mert koffein van benne. Kerülnie kellene. És nem ráizgulni a tünetekre.
Persze, hogy jó az ekg-ja, ha semmi baja nincs! Fizikailag egészséges teljesen, csak az idegei gyengék. És ezért beteggé teszi magát a pánikbetegséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!