Történt veled valaha ájulás vagy hasonló rosszullét?
Ha igen, akkor mi lehetett az oka? A körülmények játszottak közre, mint pl. nagy hőség, levegőtlen hely, tömeg stb.?
Vagy valami szervi probléma, stressz, betegség, menstruáció stb. okozhatta?
23L
Nekem is, lányomnak is volt már, hogy elájultunk.
Mindkettőnknél a meleg volt az ok azzal "turbózva", hogy nem ettünk/ittunk.
Történt már ilyen.
Reggelente suliba menet, tömegnyomor a buszon, levegő nincs, dugó, 2x annyi idő a menetidő, mint normálisan. Én persze nem reggeliztem. Nem vesztettem el teljesen az eszméletemet, de rosszul voltam és már kezdtem kidőlni. Szerencsére átadta valaki a helyet, meg néniktől kaptam cukrot, hogy azt egyem.
Volt olyan is, hogy ha megvolt nagyon, fájt a hasam, beteg voltam, akkor is nagyon nehezemre esett állni, de azért rosszul nem lettem.
Egyszer egy rendezvényen lettem még rosszul, nyáron 40 fokban egy helyeben kellett állni hosszasan a tűző napon. De akkor sorban dőltek ki az emberek, nem én voltam az egyedüli :)
Egyszer későn feküdtem le, majd korán keltem nagyon fáradtam. Reggel nem ettem és nem ittam semmit, mert rohannom kellett, hogy elérjem a vonatot. Aztán ott állnom kellett. Éreztem, amint a vérnyomásom lezuhan, majd a földre estem. A lábaimat felemelték és rendeződtem.
Azóta minden reggel csakis úgy megyek el otthonról, hogy legalább egy pohár folyadékot megiszom. Azóta nem történt ilyen, pedig fáradt, keveset alvós sokat vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!