Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vérzés utolsó napján hüvelyi/h...

Vérzés utolsó napján hüvelyi/hasi UH, lehet? Hormon vizsgálat?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót szedek, a nőgyógyász azt mondta hogy ne hagyjam abba, hanem így vizsgálnak meg (mellette is jelentkeznek a tünetek: súlyos akné és alhasi fájdalom a ciklus közepén).

Elküldött Uh-ra, ők kérték az időpontot, nem kérdeztek, csak ráírták a papírra, viszont az időpont a megvonásos vérzés utolsó napja lesz. Ez gond?

A vérvételnél azt mondta hogy ehetek előtte és bármikor mehetek (egy beutalót kaptam laborra, tehát egyszer kell mennem). Esetleg valaki valami "ideális időpont"?

2016. jan. 31. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Így is meg tudnak nézni. Bár nem értem, hogy mi értelme fogamzásgátló szedése alatt hormonvizsgálatot csinálni...
2016. jan. 31. 13:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Most azt nézik meg hogy milyen a gyógyszer mellett a hormonszintem (gyógyszer előtt sokkal súlyosabb akném volt, teljes arcon), így megtudja hogy a gyógyszerre hogy reagál a szervezetem, főleg hogy nem fedi el a tüneteket.

Az tuti hogy a gondot a hormonjaim okozzák, mert az áll két oldalán felváltva havonta jön ki az akném, aminek nem lenne szabad a gyógyszer mellett, miközben nem zsíros a bőröm, tehát megnézi hogy most mi a gond és utána mond bármit, hogy hagyjam-e abba vagy másik kell.

2016. jan. 31. 22:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Vérzés alatt is megcsinálták az UH-ot, hasit is és hüvelyit is, szóltam, hogy vérzésem még tart, de azt mondták hogy nem számít, nem befolyásoló tényező!

Valóban, tisztán látszottak a ciszták! :\

A hormonvizsgálaton is látszik hogy semennyi sárgatesthormonom sincs és a tesztoszteronom magas, a gyógyszer mellett.

2016. febr. 18. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!