Most megjott? Jogosan kezdtem el szedni? (Bovebben lent)
Figyelt kérdés
Tegnap reggel voltam a nogyogyasznal kiiratni gyogyszer kerdezte is hogy mikor kellene megjonnie mondtam hogy 3-4 nap, meg is vettem aznap delutan a gyogyszerem hogy ha mar ugyis kiirattam. Kesobb a baratommal egyutt voltunk, nem tortent szex viszont megujjazott, utana eleg furcsan neztunk mert a keze enyhen veres lett. Utana azt hittem sebes volt a keze de amikor odaerintettem a zsepit lattam hogy en vagyok, nem is piros szine volt hanem barnas inkabb. Aztan be vettem a gyogyszert mert a mensi elso napjat mondta a nogyogyasz. Ma reggel felkelte es a tamponomon csak barna nyalkas valami volt. Baj hogy bevettem a gyogyszert?2016. jan. 30. 13:19
2/6 A kérdező kommentje:
Baratomnal voltam es nem volt nalam mas csak tampon de termeszetesen ejszaka kicaereltem h ne legyen bent sokaig. Akkor lattam. Egyebkent mindig ejszakai betetet hasznalok, estere :)
2016. jan. 30. 13:57
3/6 A kérdező kommentje:
Valaki tud valaszt adni?
2016. jan. 30. 14:29
4/6 anonim válasza:
A menstruáció első napja az, amikor NORMÁLISAN megjön, nem csak egy pici vérfolt vagy egy kis barnázás van...
De most már szedd tovább, csak az első levél alatt védekezzetek óvszerrel is.
5/6 A kérdező kommentje:
Az elso honap utan mar tutira hat?
2016. jan. 31. 17:50
6/6 A kérdező kommentje:
?
2016. febr. 28. 03:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!