Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most megjott? Jogosan kezdtem...

Most megjott? Jogosan kezdtem el szedni? (Bovebben lent)

Figyelt kérdés
Tegnap reggel voltam a nogyogyasznal kiiratni gyogyszer kerdezte is hogy mikor kellene megjonnie mondtam hogy 3-4 nap, meg is vettem aznap delutan a gyogyszerem hogy ha mar ugyis kiirattam. Kesobb a baratommal egyutt voltunk, nem tortent szex viszont megujjazott, utana eleg furcsan neztunk mert a keze enyhen veres lett. Utana azt hittem sebes volt a keze de amikor odaerintettem a zsepit lattam hogy en vagyok, nem is piros szine volt hanem barnas inkabb. Aztan be vettem a gyogyszert mert a mensi elso napjat mondta a nogyogyasz. Ma reggel felkelte es a tamponomon csak barna nyalkas valami volt. Baj hogy bevettem a gyogyszert?

2016. jan. 30. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Te estére tampont használsz...?
2016. jan. 30. 13:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Baratomnal voltam es nem volt nalam mas csak tampon de termeszetesen ejszaka kicaereltem h ne legyen bent sokaig. Akkor lattam. Egyebkent mindig ejszakai betetet hasznalok, estere :)
2016. jan. 30. 13:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Valaki tud valaszt adni?
2016. jan. 30. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:

A menstruáció első napja az, amikor NORMÁLISAN megjön, nem csak egy pici vérfolt vagy egy kis barnázás van...

De most már szedd tovább, csak az első levél alatt védekezzetek óvszerrel is.

2016. jan. 30. 15:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Az elso honap utan mar tutira hat?
2016. jan. 31. 17:50
 6/6 A kérdező kommentje:
?
2016. febr. 28. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!