Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Peteeres helyett menstruacio?...

Peteeres helyett menstruacio? Bovebben lent.

Figyelt kérdés
Most kene lennie a peteeresemnek.Vagyis majdnem.Az utolso menstruaciom junius 26-ika kornyeken jott meg.Es most,julius10-en ismet megjott.Mi lehet a baj? Volt mar valakinek hasonlo? Mi volt a baj? Stb

2015. júl. 13. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem volt, áprilisban. Beszéltem a nődokimmal, azt mondta, ha a következő rendesen jön meg (tehát tartja az eddigi ciklus hosszát, ami nekem 26 nap volt), akkor nincs semmi tennivaló, csak egy kis megzavarodás, ami előfordul. De ha megint két hétre jön meg, akkor menjek be vizsgálatra. Szerencsére onnantól ismét teljes volt a ciklusom, úgyhogy nem mentem vissza.
2015. júl. 13. 23:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Az igazsag az,hogy itt ahol lakok,itt olyan okosak az orvosok,hogy amikor fel evig menstrualtam osszesen ket het szunettel,azt mondtak,hogy ez termeszetes.Ezert vagyok arra kivancsi,hogy hatha volt mar valakinek hasonlo problemaja.
2015. júl. 13. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!