Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, hogy ennyire szűk...

Normális, hogy ennyire szűk vagyok?

Figyelt kérdés

1 éve élek rendszeres szexuális életet (heti 2-3 alkalom), ugyanazzal a partnerrel, több, mint két éve vagyunk együtt.

Mielőtt megtörtént, kb fél évig csak sikertelen próbálkozások voltak, még a legkisebb tampont sem tudom fájdalom és szenvedés nélkül használni.

Azóta több, mint egy év telt el és még mindig változatlanul fájdalmas és nehéz a behatolás.

Mielőtt írnátok, hogy hosszú előjáték - minden alkalommal megvan, szinte mindig el is élvezek. Sokáig próbálkoztunk az ujjazással is, de még egy ujj is nagyon nehezen megy be.

A barátom nem erőltet rám semmit, figyelmes.

Ennek ellenére nem félek a szextől és kívánom, de sokszor már a sírás kerülget a fájdalomtól.

Természetesen voltam nőgyógyásznál a problémámmal, kivizsgált és elvileg nincs semmi bajom, azt mondta idővel elmúlik. Na, ez októberben volt.

Azóta is minden egyes alkalommal szenvedek, nem segít a sikosito, se más póz. Nem félek a dologtól, nem is vagyok ideges előtte

Volt már valakinek tapasztalata ilyennel, lehetséges, hogy ez még változni fog? Van rá esély, hogy ilyen problémával (majd) szülni is tudjak?

18

2016. jan. 28. 21:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Nyilván idővel változni fog. Csak idő kell hozzá. Meg amúgy is fölösleges aggódni e miatt. A partneredet biztos nem zavarja a dolog mert "szűk" nővel sokkal kellemesebb a szex a férfinak, csak idő kell a táguláshoz.
2016. jan. 29. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!