Mert vagyok ennyire szűk?
Figyelt kérdés
Tobb mint 1 eve nem vagyok szuz de a szeretkezes meg midnig nagyon faj az elejen..Mitol lehet?2015. nov. 6. 15:54
1/4 anonim válasza:
Talán csak nem vagy elég nedves az elején, azért is fájhat.
2/4 anonim válasza:
Egy kis nyalás nem ártana az elején.
3/4 anonim válasza:
Ez van, szr ügy. Valszeg túl nagy a párod farka, és feszíti... nekem is ugyanez volt, és bármit próbáltunk, nem szűnt, hiába vigyázott, izgatott, tocsogtam, stb.
4/4 enzo. válasza:
az írtad hogy az elején fáj, vagyis pár perc után már simán megy.
Ennek az oka csak annyi hogy nem vagy elég nedves, korai behatolásnál tipikus probléma..beszélj a pároddal hogy neked több idő kell az előjátékra
A pénisz mérettel nem lehet baj, A női hüvely nyugodt állapotban körülbelül 10 cm hosszúságú, míg a merev hímvessző hosszabb ennél. A hüvely szuperül tud alkalmazkodni a különféle méretekhez, és csak annyi kell hogy eléggé nedves legyél.
+tipp: lovagló póz, így te magad tudod irányítani a behatolás mértékét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!