Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Túl szűk a hüvelyem. Mit...

Túl szűk a hüvelyem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Egy ideje elkezdtem aggódni mivel a párommal szeretnénk végre szeretkezni, de én hiába kívánom mindig elutasítom emiatt a probléma miatt.. Még szűz vagy és már korábban is észrevettem hogy valami nem stimmel... Szerettem volna tampont használni, de még egy ujjal a legerősebb napon sem megy. Gondoltam rá hogy persze majd később ha felizgult állapotban leszek akkor biztos más lesz, de amikor próbáltam még orgazmus előtt sem fért be egy ujjnál több, és az is kellemetlen volt... Voltam már nőgyógyásznál mondanom sem kell nagyon kellemetlen volt, de nem mondott semmit arról hogy nekem túl szűk lenne... Még hüvelyi utrahangot is csinált és azt hittem végem annyira rossz volt.... Valamit tennem kell mert így soha nem lehet majd normális párkapcsolatom...ha valaki hasonló cipőben jár vagy esetleg tud valami jó tanácsot azt szívesen meghallgatnám. Lehet hogy nem jó kategóriába tettem de úgy gondoltam itt normális válaszokat kapok. Előre is köszönöm!
2015. szept. 1. 11:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel sikerült a hüvelyi uh ezért nagy baj nem lehet.
2015. szept. 1. 12:06
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nagyon ráparázol, nem kell.

Amíg szűz voltam, én sem tudtam tampont használni, és én is szűknek éreztem, amikor megpróbáltam felnyúlni magamnak.

Az első szex a legtöbb nőnek fáj valamennyire, de ki lehet bírni. Sokat segítene, ha fejben is megpróbálnál úgy hozzáállni, hogy minden rendben lesz, ez természetes.

Ha a nőgyógyász nem mondott semmit, illetve sikerült hüvelyi uh-t csinálni, biztos, hogy nincs itt semmi rendellenes, csak félsz. Ezt kell legyőznöd.

2015. szept. 1. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha az uh sikerült, akkor nincs gond.
2015. szept. 1. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Rá vagy feszülve és nem engeded el magad teljesen. Mivel nőgyógyász meg tudott vizsgálni ( szűz lányokat nem vizsgálnak hüvelyi ultrahanggal!) ezért pszichés lesz a gond.
2015. szept. 1. 12:11
 5/8 A kérdező kommentje:
A hüvelyi utrahangot muszáj volt megcsinálni mert volt egy cisztám és azt mondták hogy az egészségem az első! De köszönöm a válaszokat!
2015. szept. 1. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Teljesen egyetértek a második hozzászólóval. Próbálj másképp hozzáállni, pl. a kellemetlen, de még elviselhető és a "nem bírom elviselni" között van egy jól érezhető határvonal, és idővel a kellemetlen sem lesz már olyan kellemetlen. Ha a barátod ügyes, és türelmesen tágítgat, az mindenképpen jó alap, és használjatok sok síkosítót, ujjazáskor is. Amikor már ujjazáskor úgy érzed, hogy ezt egész jól el bírod viselni, akkor érdemes továbblépni, addig nem. És még egy jó tanács: ne határozzátok el előre, hogy na ma találkozunk és megtesszük, mert akkor végig erre fogsz ráparázni. Csak hagyjátok, hogy egyszer majd spontán megtörténjen, amikor mind a ketten akarjátok. A fájdalmat meg túl lehet élni, főleg, ha a barátod odafigyel. Az én barátom nagyon figyelmes és óvatos volt, mikor elvesztettem a szüzességem, és igazság szerint ma már erre sokkal jobban emlékszem, mint a fájdalomra. ;)
2015. szept. 1. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem fájt az első szex, szóval ez partnertől is függhet.

Bár én több évig lovagoltam, így az is lehet, hogy attól már elszakadt a szűzhártyám. Ne parázz rá ennyire, lazulj el. Ha elég nedves vagy, nem lesz gond. :)

19L

2015. szept. 1. 18:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Semmi bajod,

a hüvelyi Uh nekem is szr, a tamponfelhelyezés is mivel nem odavaló, és szárazon nem megy fel.

szexelni szexelj nyugodtan ha átszakad a szüzhártya meg be leszel nedvesedve felizgulva utána majd nem lesz kellemetlen

2015. szept. 2. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!