Fiúk! Ha egy nő szép és jó az alakja, akkor az visszarettentő hogy nincs nagy melle?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 16:50
2/9 anonim válasza:
Azt hittem azt fogod oda írni hogy "de mégis fogyózik", na mondom kinyögöm itt a véleményem h nagy hülyeség:D
nem ám nem visszarettentő^^
3/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem! Amúgy sem szeretem a nagy mellű nőket.
5/9 anonim válasza:
Attól függ mit jelent a kis mell :) erre amúgy én is kíváncsi lennék, mert én is jól néznék ki, hanem A kosaras melltartóra lenne szükségem :S
7/9 anonim válasza:
Én igaz csak 17 éves vagyok,de 75/A-s melltartót hordok...elég kicsi de ez van.
A barátomnak jó ami van,engem kicsit zavar :S
L/17
9/9 anonim válasza:
nem. szerintem nem az a fontos, hogy egy lánynak nagy legyen a melle. sokkal fontosabb, hogy a testével arányos méretű mellei legyenek! egyébként pedig mindenkinek más jön be. van, akinek a kis, és van akinek a nagymellű lányok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!