Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan kertetek meg anyukatoka...

Hogyan kertetek meg anyukatokat hogy vegyen tampon?

Figyelt kérdés
Uszashoz kene tampon. Szombat es vasarnap tábor es akkor lesz a mensim vege... Es kene tampon. Nem tudom hogy mondjam el. Segitetek? Es ti hogy mondtátok el/ kerdeztetek meg?

2016. jan. 21. 21:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Szombaton es vasarnap egesz nap edző tábor es kotelezonott lenne... Es mar hasznaltam tampont amit meg anyukám vett nyaralásra es én elvettem... Zsebpenzem nincsen.
2016. jan. 22. 17:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Amit ide leírtál mond el neki :) "Anya tamponra van szükségem az úszás miatt, ha mész boltba légyszíves vegyél" :) Nem hiszem, hogy leharapná érte a fejed :)
2016. jan. 22. 21:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Biztosan nem fogja leharapni a fejét sem :)

Teljesen nyugodtan kérd meg anyudat, apudat is. Hosszú ideje már van tapasztalatuk a menstruációban is.

Mondd nekik: "Anyu, légy szíves vegyél nekem tampont. Köszönöm." Esetleg folytathatod: "Anyu! Beszélnél nekem a menstruációs tapasztalataidról?"

Ha a kevesebb vérzéskor nehezebb feltenni a sima tampont, akkor ilyenkor használj tampaxot.

https://www.youtube.com/watch?v=Vr3X9EFqjsE

https://www.youtube.com/watch?v=rASgU4SPD3U

A második videóban a nagyobb sárga csomagolású, belül kék műanyagú van a Rossmannban is, ilyet vegyél/vetess Ha látsz olyan csomagolásút, ami olyan mint a sárga műanyagos, azt ne vedd meg. A kék tökéletes.

A műanyag rész miatt csúszik a hüvelyben, így nem kellemetlen, nem nehéz a felhelyezése és nem kell felhelyezned az ujjadat a hüvelybe sem, mint a hagyományosnál, így higiénikusabb.

Az anyukád/apukád biztosan fog tudni segíteni, ha hozzájuk fordulsz.

2016. jan. 24. 18:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyébként én soha nem használok hagyományos tampont, csak tampaxot vagy betétet.
2016. jan. 24. 18:34
 15/15 anonim válasza:

-anya!

-Igen?

-vegyél légyszi tampont!köszi!

2016. jan. 24. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!