Tampon vs. Betét?
Figyelt kérdés
Ki melyiket használja, és melyiket javasolja inkább??2016. jan. 19. 14:33
1/13 anonim válasza:
En betetet hasznalok neha tampon
2/13 anonim válasza:
Tampon. A betet olyan bizarr szamomra.
3/13 anonim válasza:
Betetet azert nem szeretem mert ugye erzed hogy folyik a ver stb..
5/13 anonim válasza:
Én betétet használok, tizenvalahány év tamponhasználat után és az intim torna trénerem győzött meg, mert szerinte a tampon feszíti a hüvelyfalat, gyengíti a hüvely izomzatát. Én hiszek neki és mivel rövid a menzeszem nem zavaró pár napig betétet használni, illetve vannak már nagyon jó és tényleg vékony, láthatatlan betétek. Ami még mellette szól, az az, hogy nem kaphatsz betegséget tőle, mint a tampontól és tudod figyelni a menzeszed jellegét, erősségét is, tamponnál ez nem annyira egyértelmű. Nekem pl. volt pajzsmirigy gondom, amit a menzesz jelzett, tamponnal nem vettem volna észre a különbséget. A betétet könnyebb cserélni, ha idegen helyen vagy. Ha tampont akarsz használni, szerintem akkor is csak nappal használd, éjszakára jobb a betét.
6/13 anonim válasza:
Alapból betétet, tampont csak ha valami spéci ruha miatt kell, illetve mivel táncolok, ahhoz szoktam.
7/13 anonim válasza:
Általában betétet használok. A tampont viszont jobban szeretem, de többnyire gyenge a vérzésem és emiatt nehéz felhelyezni.
A betét esetében kellemetlen, hogy érzem a kifolyó vért, hogy a külső szeméremtest is teljesen olyan lesz, melegben pedig csak beleizzadok.
8/13 anonim válasza:
Rakj be 1 tampont és egy betétet is
9/13 anonim válasza:
Tampont
Mivel rosszul vagyok a vértől, így legalább csak cserénél látom. Pluszban sportolok, amikor még csak betétet használtam, vígan elcsúszott, aztán véres lettem...
10/13 anonim válasza:
Nappal tampont, éjszaka betétet :) Így tud "pihenni" a hüvelyem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!