Laparoscopia műtét? Mire számíthatok?
A nőgyógyász ezt a műtétet javasolja, 2 hét múlva kell visszamennem UH kontrollra, addig Apranaxot kell szednem.
Mikor kell bemennem a műtétre? Meddig kell táppénzen maradnom? Nem volt még soha műtétem!
Nekem is ez volt, csak a jobb oldalon. Reggel mentem be, délelőtt, altatásban végezték a műtétet. A köldökömben csináltak egy kicsi vágást, azon ment be a kamera. A bugyivonal alatt meg 3 másik pici vágást. 1-1 öltéssel összevarták, 5 nap múlva mentem varratszedésre. Gyorsan begyógyultak.
A műtét éjszakájára még bent tartottak, másnap reggel jöhettem haza. Utána kicsit ramatyul érzed magad, nehéz kiegyenesedni, de 4-5 nap lábadozás után már minden oké! Azért ha teheted, menj egy hét táppénzre, jó az, ha kipihenheted magad. (Fizikai meló esetén akár még több időre.)
Teljesen szőrtelenítve menj, hogy ne a nővérek borotváljanak! Előző nap éjfél után már sem enni, sem inni nem szabad.
Nekem is a cisztát vették le, meg pár összetapadást is oldani kellett.
Hol lesz a műtéted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!