Meglehet tenni anélkül az operációt, hogy bármi bajom lenne?
Figyelt kérdés
elszeretném köttetni magam, vagy nem tudom ez, hogy működik. Akkor is megtehetem, ha egészséges vagyok?
És így drágább lenne az elköttetés? Lenne bajom tőle, vagy csak sokkal többet kell járni nőgyógyászhoz?
előre is köszi
2016. jan. 19. 19:15
1/7 anonim válasza:
Ha nincs legalább 3 gyereked és nem vagy 35, akkor nem teheted meg.
2/7 anonim válasza:
Ha teljesíted a feltételeket nem kell fizetned. Nőgyógyászhoz pont annyit kellene járnod, mint a többieknek (rákszűrés!)
3/7 A kérdező kommentje:
milyen feltételeket?
2016. jan. 19. 22:06
4/7 anonim válasza:
igen, fizetni kell érte.. Csak akkor ingyenes azt hiszem, ha csm közben csinálják meg.
5/7 anonim válasza:
2006-tól már bárki kérheti a művi meddővé tételt, az alkotmánybíróság határozata szerint ( nem kell 35 évesnek lenni 3 gyerekkel)
A TB nem finanszírozza, ezért az egész műtétet neked kell fizetned.
Nem tudom, hogy miért szeretnéd, de azt tudnod kell, hogy védekezésnél ez sem 100%-os módszer, ha a menstruáció miatt szeretnéd, akkor pedig tisztában kell lenned vele, hogy ettől még fogsz menstruálni.
6/7 anonim válasza:
Nővérem 2015 nyarán akarta megcsináltatni,de nem lehetett, mert 2015 áprilisától csak három gyerekkel, vagy 35 (vagy 40 év)fölött végezhető el. Mennyi idős vagy? Van gyereked?
7/7 anonim válasza:
2006 óta már újra megváltoztatták, most 3 gyerek és/vagy 35 év kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!