Normális ha néha nem jelentkezik a mellfájdalom?
Sziasztok! Nagyjából 4 hónapja kezdtem el szexuális életet élni(előtte szűz voltam), gumióvszerrel védekezünk, most vagyok az ügyön, hogy tablettát szedhessek.
Eddig nem szakadt ki a gumi, és a barátom sose bennem élvez el, volt olyan is h néha nem is tudott elmenni de mindig lecsekkoltuk a gumit. Azóta paranoiásan görcsölök mindig hogy megjöjjön a kövi havi, még is parázom néha eluralkodik a gondolat hogy ugye nem történt baj? Múltkor is 1 napot késett, már attól szívrohamot kaptam. Nekem egészen régóta több éve mielőtt megjön, 2, de inkább 1,5el előtte szokott jelentkezni a feszülő mellfájás, egyfajta jelként, persze mielőtt nem éltem nemi életet, előfrodult hogy néha néha kimaradt a cici fájás, vagy csak olyan 5-4 nappal pont a mensi előtt jelentkezett, vagy nem, és inkább csak gyenge hasfájás. Mitől lehet ez hogy ha kimarad a mellfájdalom? Amióta szexelek mindig volt ez a mellfájás, és most felfigyeltem rá hogy 1 hét múlva kéne megjönnie de nem fáj a mellem és most nagyon megijedtem.. lehet bajról szó?
18L
NE izgulj, ha nincs mellfájás, az nem jelent semmit, föként nemterhességet. A legtöbb nönek a terhesség majdnem mindig (erösebb) mellfájással indul, nem pedig annak hiányával.
Egyrészt nem jó, hogy ennyire félsz (féltek) a terheségtöl, mert így a szex nem öröm, hanem stressz - amiadott esetben a kapcsoalt rovására mehet, másrészt meg a különféle menzesz elötti tüneteket igen erösen befolyásolhatja éppen ez a félelem és elég sok mindent tud produkálni.
Próbáld minél elöbb lerendezni a fogamzásgátló felirását, és ne ilyen feszülten állj a dologhoz.
Nekem is mindig 7-10 nappal előtte fáj! Azt hittem eddig, hogy ez ritka, hogy már ilyen korán jelentkezik, most megyugodtam :D
Nekem úgy volt, hogy 13 évesen jött meg, 18 éves koromig mindig volt mell-és hasfájás. De már attól görcsölt a hasam, ha felmentem a lépcsőn, vagy futottam a buszra. Aztán 18-20 év között nem fájt a mellem, akkor inkább a hangulatom volt rettenetesen feszült előtte, aztán 21 éves koromban visszatért a mellfájás, megmaradt a hasfájás és a hangulatingadozás is, kiegészülve azzal, hogy majd megőrülök a szexért és a csokiért menzez előtt! Csodás dolog lánynak lenni! :D
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!