Kamaszkori pattanások, mitesszerek, pattanás utáni hegek eltűntetésére mit ajánlotok? (Többi lent)
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, sok pattanással, mitesszerrel...és van egy jópár piros folt is, amik a patti után maradtak meg és nagyon lassan múlnak el. Hogyan tudnám hatékonyan és biztonságosan eltűntetni rövid idő alatt? (Lehetőleg házi módszerekkel, mert a mesterséges módszerekben annyira nem bízom. De ha van bármilyen módszer amit úgy gondoltok hogy tényleg beválik, azt is írhatjátok :) ) Előre is köszi!2016. jan. 18. 20:44
1/5 anonim válasza:
Én kozmetikushoz jártam régen ő nyomkodta ki őket. Kigőzőlte előtte és utána meg kinyomta. Pár havonta elmentem és szépen lassan elmúltak. Már nincsen. :) Ez természetes dolog, de idő kell hozzá nem fog egyik napról a másikra eltűnni.
2/5 anonim válasza:
Ha budapesti vagy, ajánlok profi kozmetikust.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem pesti vagyok, hanem erdélyi :D de azért gondoltam inkább házi módszerekre, mert a kozmetikus nem éppen olcsó mulatság :) tudom, hogy nem fognak egyik napról a másikra eltűnni, de már kb 2 éve küzdök a pattanásokkal, és már nagyon sokmindent rákentem, se szinte semmi nem hatott. Pár hónapja vitaminokat is szedek minden nap de az se múlassza el nagyon. Időnként van mikor kevesebb van, de utána megint kijön egy másik. Nem tudom hogy mit csináljak.
2016. jan. 19. 15:59
4/5 anonim válasza:
Azért kéne kozmetikushoz menni és nem kenegetni olyanokkal amik amúgy sem jók.
5/5 anonim válasza:
Kozmetikus vagy aloe verás spray
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!