Van valami jó praktikátok a pattanások eltüntetésére?
Figyelt kérdés
2015. okt. 26. 14:07
1/3 anonim válasza:
Eltűntetni nem szabad, várd meg, amíg magától elmúlik. Mikor nekem volt az az időszakom, aloe vera levelét felhasítottam, és a levét kentem az arcomra. Hamar beissza a bőr, tisztítja a pórusokat, az arcbőr színét egyenletessé tesszi (pl szeplő vagy májfolt). Nem ajánlatos kinyomni, mert az arcizmot szorítod össze, nemcsak az arcbőrt, és megereszkedik meg hasonló kellemetlenségek :D Ha lány vagy, ne sminkeld magad, vagy legalább alapozót ne használj, elég a szemceruza, spirál. Az arc tisztántartása pedig nemtől független kérdés, reggel és este langyos vízzel és szappannal érdemes lemosni az arcot mindenhol. Ennél többet nem sokat tehetsz. Nem ajánlom a mindenféle drogériás készítmény, túl sok bennük a mesterséges kémiai anyag, legtöbbször helyrehozzák ideiglenesen a problémát, vagy eltakarják, de hosszútávon a rövid használat is káros.
2/3 anonim válasza:
Első vagyok :D Eszembe jutott, párom elég pattanásos fajta volt. Ő Protex szappannal mosta az arcát minden nap reggel és este, és szépen elmúltak, ma a helye sem látszik, nagyon finom bababőre van. Emellett az egészséges étrend nagyban befolyásolja ezt is.
Mondjuk apósom azt mondta mindig, hogy a pattanás nemi együttléttel orvosolható... :D De ezt nem tudtam még bebizonyítani, úgyhogy nem mondok semmit.
3/3 anonim válasza:
A pattanást fogkrémmel szokam bekenni éjszakára.El nem tünik csak csökken a gyulladása és nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!