Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akinek volt már hüvelyfertőzés...

Akinek volt már hüvelyfertőzése segítsen légyszi? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rengeteg ezzel kapcsolatos kérdès van itt, de az enyém egy speciális eset szerintem.

Rendszeresen járok nőgyógyászhoz ellenőrzèsre.

Utóbbi időben észrevettem, hogy több a folyásom a kelleténél. Elmentem dokihoz, vett mintat stb. De az eredmény alapján ő azt mondta, mosakodjak tejsavas tusfürdővel, mert NINCS fertőzèsem, de a határon van a nem tudom mi... Tehát fel van borulva bent egy kicsit az élet odabent jó/rossz baci téren.

Beletörődtem. Vettem tusfürdőt, amit mondott, semmi változàs.

Megelégeltem és vettem canesten combit. Felraktam a kúpokat és láss csodàt teljesen megszüntek a tünetek. Semmi folyàs.

De most, hogy megint élek szexuális életet (gumival!) párommal, akivel távkapcsolatban éltünk ez idáig, megint előjött ez a folyás.

Ja és nem viszkedek, a folyásom fehér, elég folyós állagú, nincs semmi szaga.

Böngésztem a neten folyások színe és állaga alapján reméltem rájövök mi ez, de egyik sem igaz ràm... De valahogy a canesten mégiscsak segített.

Félre valamint önkezelni sem szeretném viszont magam....

Valami tipp?

2016. jan. 14. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj másik orvoshoz, lehet nem volt elég alapos az első. A barátod is lehet ám beteg, és egy kis kézimunkával ugyan úgy megfertőzhet mint gumi nélkül. Szóval őt is kezelni kell, különben folyamatos lesz az adok-kapok.

A nődoki ha normális ír kúpot+szájon át szedhetőt (ha olyan a fertőzés) és a barátodnak is felírja a szájon beszedhetőt. Ciki vagy nem muszáj kezelni a párod is.

2016. jan. 14. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:
A táplálkozás is "felborítja az életet odabent", bizonyos élelmiszer amit fogyasztasz. Vannak növényi kivonatú krémek is amelyek rendezik a flórát, használj ilyesmit.
2016. jan. 14. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy sűrűbben felfázva télen? A vércukrod rendben van?
2016. jan. 14. 21:00
 4/4 A kérdező kommentje:

nem règ csináltattan vérképet, vizelet tesztet/tenyésztést. Sőt mèg hepatitisz, szifilisz, hiv - re is lecsekkoltak...

egészséges vagyok ezek alapjàn,mint a makk.

Páromat természetesen elküldtem màr tesztekre, fog is menni a napokban... Nekem ez nem ciki:) es sajnos tudom, hogy ping pongozni is lehet ezeket a vackokat...

De gombára gyanakszom, mivel a canesten segített, csak valahogy rám nem igaz egyik leírás sem:(( szóval nem értem

2016. jan. 14. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!