SOS, félek, segítsen valaki! Normális, ha még mindig tart a barna folyásom? (többilent)
Szerintem igen
1. Gondolom vagy fiu vagy fiatal (10-12 eves) lany....
Köszönöm a választ
Én is arra gondoltam hogy fiú vagy kislány...
Ha véget ért volna a mensid, akkor nem tartana még mindig a barna folyás. A barna folyás a mensi vége, tehát még mindig tart. Néha hosszabb, néha rövidebb idejű nekem is volt már 3 és 8 napig tartó, ez normális.
19L
Nem értem mért jó szívatni a másikat!
A mensi elején és a végén is előfordul hogy már nem vér hanem inkább barna váladék távozik,ez normális dolog és akár több napig is eltarthat.A mensi főleg akik nem rég óta mensturálnak(de felnőtteknél is,ha csak nem szednek fogamzásgátlót)akkor többnyire nem fog napra pontosan megjönni hiszen az előző mensi elő napja után 21-28 napra várható a követkző mensi,tehát azért (21-28 nap között)ott 7 nap eltérés van.Plusz van amikor rövid ideig 2-4 napig,máskor meg sokáig akár 10-12 napig is eltarthat a mensi.
MOndom az első pár évben de felnőtteknél is előfordul a mensi ki is maradozhat akár hónapokra,később jöhet meg a vártnál vagy éppen túl korán,hosszú ideig,vagy éppen túl rövid ideig is eltarthat és ez normális,még csak most fog beállni a szervezeted.
A mensi meg nem mindig úgyanannyi ideig tart mint az előző van amikor 5 és van amikor 8-9 napig is.Nyugi normális.
Ne vedd fel ha itt cukkolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!