Könyörgöm segítsen valaki! Mégis mit tudok tenni?
előre szögezzük le,nehogy félreértés legyen belőle,14 leszek hamarosan és már egy éve menstruálok!A szüleim elváltak és az apukámmal élek,testvérem nincs!Ezért fordulok ide kérdéssel,mert nem tudom senkivel megbeszélni az ilyen dolgokat!
Hiába minden,bárhogy próbálom elfogadni a tényt,hogy mostmár mindig ez lesz velem,nem megy!Pedig már egy éve próbálom magamba tuszkolni a gondolatot,de szerintem még 50éveesen sem fogom tudni elfogadni!Rettegek,anikor eltelik pár óra és rá kell vennem magam,hogy a betétem kicseréljem!Mos kb 15perce voltam és rendesen elkapott a sírógörcs,mert még életmbe nem volt ilyen sok mint most és egyszerűen megilyedtem!Tesizni ilyenkor abszolút nem szoktam,megkérem a tanárt,hogy mentsen fel!Mindik az átázástó rettegek!Eléggé betegesnek érzem ezt,már majdnem fóbiának!Mégis mit tudok tenni?Nem élhetem le így az életem!
Hú, én is így voltam vele nagyon sokáig. Igazából a mai napig nem vagyok kibékülve a mensivel.
Sajnos ezzel együtt kell élni. Ha majd nagyobb leszel és fogamzásgátlót szedsz, akkor kevesebb és rövidebb ideig fog tartani.
1:Köszönöm a gyyors választ,de egyenlőre még nem szeretnék tampont használni,mert elvileg(olvastam)az én koromban még nem lehet,vagyis lehet,de nem ajánlott,mert nagyobb fertőzésforrás!De köszönöm,tényleg!
2:Köszönöm a választ!Igen,valószínűleg tényleg jó lenne valakivel megbeszélni a dolgokat,mert így elég nehéz ez az egész!
3:Köszönöm a választ:Tudom,hogy nem a világ vége,de bármennyire szeretném elfogani a tényt,nem megy!És erről nem tehetek,fogalmam sincs,hogy ez miért van!Nincs ilyenkor nap,amikor ne sírnék és nem azon gondolkodnk,hogy ez azért eléggé igazzságtalan,hogy mi ezzel ,,szenvedünk",de közbe fiúknak soha semmi bajuk!Nem kell félniük,hogy éppen nyaraláskor kapja el őket(mint engem)vagy bármi!
4:Köszönöm a választ!Akkor nem csak én éltem/élem meg ezt ezek szerint!Kár hogy az a maj ha nagy leszek dolog,még soká lesz és így abszolút nem vigasztal!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!