Csomó a mellben?
20 éves lány vagyok, az utóbbi egy évben gyakran járok edzőterembe. Nem emlékszem pontosan, hogy hogyan és mikor vettem észre először, valamikor karácsony előtt. A jobb mellem belső oldalán, vagy inkább nagyon a szélén van egy kb 2 cm-nyi dudor, mint egy púp. Egyéb elváltozás nincs. Egyébként nem zavaró, de nyomásra fáj kicsit. Gondoltam várok, lehet az edzőteremben meghúzódott a mellizom, elvileg izomhúzódás is lehet, de azóta nem voltam edzeni, és nem múlt el. Sajnos nem kaptam időpontot a nőgyógyásztól szerdára, és csak akkor rendel, viszont utána elutazom egy bő másfél hétre.
Mit tanácsoltok, menjek háziorvoshoz? várjak még, hátha tényleg izomhúzódás és elmúlik? Nem zavar, de nyilván nem hagy nyugodni a dolog, annak ellenére, hogy családunkban senki nem volt rákos.
Előre is köszönöm a segítséget!
20/L
Tévedtek a rák is fáj, attól függően, hogy hol van, mekkora, mit fog be.
A Te esetedben néhány hét biztosan nem fog rontani rajta. Szerintem az utazás előtt kérj időpontot, mert a várolistát ismerve még bőven a hazaérkezésed utánra kapsz csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!