Mellben talált csomó lehet jóindulatú is?
Igen lehet jóindulatú. Sokszor a ciklussal változik.
"de végül semmit nem kaptam rá, csak egy beutaló az emlőcentrumba,"
Mit vártál? Csodakrémet? Kivizsgálnak, és utána lehet lépni. A háziorvosnak nincs röntgen szeme és nem is szakterülete ez.
Bocsi, véletlenül elküldtem.
Azt akartam írni,hogy csak apró mirigyszerűségeket érzek benne, semmi csomót.De az orvos valószínűleg észrevehetett valamit, mivel mindkét csomóval elküldött egy ultrahangra.
A baj csak az, hogy még hónapokig nincs szabad hely, és addig engem nem hagy nyugodni, hogy mi lehet ez.
Borzalmasan félek, mert rengeteg rákos rokonom van(szerencsére a legközelebbi családtagjaimat ez nem érinti), papám testvérének mellrákja is van, és rettegek, hogy esetleg a gének miatt nekem is rákom lehet.
Lehet jóindulatú is a mellben talált csomó? Segítsetek, nagyon félek.
16/l
#4:Fogalmam sincs, hogy elmozdítható e, én sehogy se érzem azt a csomót.
#5:Hát nem tudom,2-3 hónapot kellene várni, az nem olyan borzalmasan sok hogy a szüleimet rávegyek hogy fizessenek azért, hogy korábban megvizsgáljanak.
Utolsó:köszi, ez egy kicsit megnyugtatot, remélem hogy nálam se lesz nagyobb baj, de ezt majd csak az ultrahang tudja eldönteni.
16 évesen nagyon kicsi az esélyed rá.
Én majdnem bexartam 17 évesen, amikor egy csomó miatt az onkológiára küldtek vizsgálatra. Kiderült, hogy jóindulatú, és azóta is néha eltűnik, néha eljön mensi hatására.
99,99%, hogy minden rendben van veled. Évente menj nődokihoz és melleidet is nézesd át.
Esküszöm még sohasem könnyebbültem meg így:D
Remélem igazad lesz, és nem lesz semmi.Akkor te is jól megijedhettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!