Egykamaszlany kérdése:
Ezek a menstruáció jelei?
Figyelt kérdés
Sokszor fáj a hasam es már kb. 1,5 éve nőnek a melleim szőrös ott lent es a honaljam.is elkezdodott mar 1 eve korulbelul feherfolyast is tapasztalok...legyszives segitsetek ilyenkor mar barmikor megjohet? 12 eves vagyok !2016. jan. 7. 21:32
1/4 anonim válasza:
A menstruáció egyik tulajdonsága,h meglep. Sztem jobb, ha számítasz rá, és igen, ezek lehetnek jelek is!
2/4 anonim válasza:
Igen. Bár rám annyira váratlanul'tört' hogy csak na. Fehér folyás feér folyás egy csomó ideig, aztán vacsi után amikor kimentem WCre barna volt. Utána már piros.
3/4 anonim válasza:
Igen, ezek a menstruáció jelei.
Számíts rá, hogy meg fog jönni, ha lehet, tarts magadnál 1-2 betétet szükség esetére, mivel nem tudhatod pontosan, hogy mikor jön meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊
2016. jan. 10. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!