Ez a menstruáció jelei?
Figyelt kérdés
Már elmúlt 1 éve van fehérfolyásom. Már tisztasági betétet is használok. Nap végén,mikor kiszedem látom,hogy egyszer fehér egyszer sárga. Most hamarosan meg fog jönni?? Meg már jobban ingerlékeny vagyok és idegelhető. Válaszotokat várom. Köszönöm. 11 éves lány. :)2015. júl. 18. 06:29
1/11 anonim válasza:
Nem, ezek a hüvelyi fertőzés jelei.
2/11 anonim válasza:
Nekem az volt az 1. menstruációm előtt, hogy nagyon görcsölt ot alul, és barna folyás jött eleinte amit a vér követett.
Szerintem hamarosan neked is megjöhet.
3/11 A kérdező kommentje:
De akkor ez komolyan fertőzés? :'O
2015. júl. 19. 17:50
4/11 A kérdező kommentje:
A barátnőimnek is ez van. Ha meg komolyan fertőzés,akkor mit lehet ez ellen tenni? :'(
2015. júl. 19. 18:24
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem is lehet gyerekem? D''':
2015. júl. 19. 18:36
6/11 anonim válasza:
Ha sárgás, akkor menj nőgyógyászhoz, lehetőleg gyereknőgyógyászhoz.
7/11 A kérdező kommentje:
De az a baj,hogy csak dél előtt van ez,dél után már nem jön semmi. És néha sárga néha fehér. De többször fehér. Ez kb 1 éve kezdődött. Fehér volt,de kezdett nagyon halvány sárga lenni. Kb. 3 naponta sárga. De akkor sem teljesen,mert van mellette fehér is.
2015. júl. 21. 09:40
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem nagy gond h kicsikét sárga. Ha az vigasztal téged én 15 éves lány vagyok és nekem is van amikor kissé sárga, de nincs semmi bajom. Anyukám is azt mondta, hogy ez természetes:) menstruáciommal sincs semmi gond , valoszinu h neked se lesz, de ha nagyon zavar menj el orvoshoz h szakember mondja meg neked h mi a helyzet;)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az utolsó válasz igen megnyugtatott. :) De egyre kevesebb a sárga.
2015. júl. 23. 15:56
10/11 anonim válasza:
Utolso válaszolo vagyok megint:)
Igen, ez változó nálam is. Jaj de örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül:) örülök, hogy megnyugtatott a válaszom^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!