Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fájhat a szex? (többi lent)

Mitől fájhat a szex? (többi lent)

Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapja hogy fájdalmas az együttlét. Kb ugyan ennyi hónapja folyamatosan visszatérő hüvely gombám van. Állandóan megyek vissza nőgyógyászhoz, mindig mást ír fel. Kb egy két hétre elmúlik aztán szépen folyamatosan vissza jön. Volt valaki hasonló helyzetben? Esetleg tapasztalatok? Minden hónapban bízom abban hogy most tényleg elmúlik és a szexuális életem is a régi lessz. Probáltuk azt is egy hónapig szüneteltettük a szexet hátha helyre jön a hüvelyem, de semmi változás. Orvosnak is mondtam azt mondta elmúlik.

#fájdalmasegyüttlét
2016. jan. 6. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Pár hónapig szedjél jó minőségű probiotikumot és hüvelyflóra visszaállítót is használj!
2016. jan. 6. 23:28
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tanácsot! mindenképpen kipróbálom!
2016. jan. 6. 23:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk menjen el a párod is kezeltetni magát, mert pingponglabdáztok. Te királyul rendbe hozatod magad, ő következő együttlétkor visszafertőz.
2016. jan. 7. 06:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Párom is kezelve volt!! Ugyan akkor amikor én is!Vissza adni nem adtunk semmit mert ha probálkoztunk is akkor is csak gumival !3 hónap alatt kb 5x voltunk együtt és 5 perc után abbahagytuk mert úgy éreztem szétszakad bennem minden. Tehát nem hinném h mi vissza adogatjuk egymásnak mert nem szexelünk ha meg igen csak óvszerrel merem.
2016. jan. 7. 21:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Épp ezért nem értem hogy miért jön vissza hiszen nem is érünk egymáshoz.
2016. jan. 7. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!