Mitől fájhat szex közben?
Figyelt kérdés
Nemsokára 3 hónapja, hogy elvesztettem a szüzességemet a mostani párommal. Azóta rendszeres nemi életet élek. A legtöbb alkalomnál, ha mélyre hatolt, mindig éreztem, és ő is érezte, hogy valamit bökdös. Úgy gondoltam, gondoltuk, hogy az biztos a méhem, vagy valami hasonló lehet, de nem nagyon foglalkoztunk vele, mert negatív érzést nem váltott ki belőlem, nem fájt, és nem is mindig éreztem. Most azonban, az utolsó 3-4 alkalomnál már ha mélyre hatolt kellemetlen, fájó érzés kísérte. Nem az a fajta erős szúró fájdalom volt ez, mint pl mikor elvesztettem a szüzességemet, de mégis olyan kellemetlen. Még annyi infó, hogy 4 nap múlva kellene megjönnie a menstruációmnak, és úgy gondolom, lehet ez azzal áll kapcsolatban. Ti mit gondoltok erről? Mi lehet ez?2013. okt. 26. 15:11
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces. Ez komoly dolog is lehet, nem kéne vele így viccelődni!
2013. okt. 26. 15:17
3/7 anonim 

válasza:

4/7 A kérdező kommentje:
Viszont azt is olvastam, hogy a méhnyakrák kialakulási ideje akár több mint 2 év is lehet. Nem hiszem, hogy kevesebb, mint 3hónap alatt nálam kialakult olyan nagy fokú méhnyakrák, hogy már a közösülés is fájdalmas legyen tőle, arról nem is beszélve, hogy ezt a bökdösés már a legelső alkalmakkor is éreztem, csak akkor még nem fájt. Szóval akkor már szerinted a 4.alkalomkor méhnyakrákom volt?
2013. okt. 26. 15:26
5/7 anonim 

válasza:

hát lehet nem fér el teljesen, s már a végét bökdösi. nekem anno volt ilyen, mármint anno párom nem szerette ha jó mélyre
6/7 anonim 

válasza:

Ennyi hülye van itt hétvégén? Köze lehet ahhoz igen, hogy meg fog jönni. Előtte nekem is érzékenyebb belül szex közben. De kérlek menj el nőgyógyászhoz, elég nagy vagy a szexhez, akkor orvoshoz is illik járni már. A méhnyakrák pedig nem vicces, de nem hiszem, hogy ez lenne a legvalószínűbb oka a fájdalmadnak. De üdv a klubban, az első fiú után már erre is kell vigyázni, legfeljebb évente illik menni rákszűrésre! :)
7/7 anonim 

válasza:

Szerintem nem valószínű, hogy méhnyakrákod van.
Bár egy nőgyógyászati vizsgálat nem árt, mert elképzelhető, hogy méhszájsebed van. Ezt pontosan az is okozhatja, ha a barátod eléri a méhszájadat szex közben és bökdösi (azaz folyamatosan irritálja).
Ha időben elmész dokihoz, ki lehet belőle gyógyulni, viszont tudni kell, hogy szinte bármikor kiújulhat.
Nekem is ez volt évekkel ezelőtt, de szerencsém volt, mert nálam elmúlt magától.
Nem biztos persze, hogy ez van neked, de ha a doki megvizsgál, és ő mondja meg, hogy nincs semmi bajod, akkor szerintem jobban meg fogsz nyugodni, mint így, hogy mi csak találgatunk. 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!