Méhszájseb lehet fájdalmas? Nekem évek óta van, nem fájt az együttlét eddig.
Én azt javasolnám, tartsatok egy kis szünetet. Tudom, ha az ember babára vágyik, akkor ezt nem szívesen teszi meg. De gondolom a lombikok lelkileg is megviseltek téged, nem csoda, ha most tested-lelked kicsit elutasítja a szexet mert elege van a tortúrából. Valószínűleg kicsit begyulladhatott a méhszájsebed, és azért fáj az együttlét. De ez múlandó! Ha kicsit kímélitek, rendbe fog jönni. Esetleg Lactofeel-lel segítheted a gyorsabb regenerálódást.
Talán lelkileg is jót tenne neked, ha pár hétig nem a babaprojekt körül forog minden gondolatod, hanem esetleg más, nem szexuális tartalmú, de a lelki kapcsot erősítő programokat terveztek együtt.
Már a szünet megvolt, október vége óta most voltunk először együtt. Használtam én Vitagyn, Vagilactot. Nőgyógyász is látott, amikor csak úgy spontán elkezdtem vérezni, megecsetelte a sebet.
Az első lombik után küzdöttem ezzel a fájdalommal. Még szinte el sem múlt belevágtunk a másodikba. És sajnos ismét ezzel küzdök.
Kértem tenyésztést is, hamarosan megjön az eredmény, kíváncsi vagyok, hogy találtak-e valamit? De így nem lát semmit egyik orvos sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!