Együttlét után mindig feher nyalkat talalok magam utan a páromon, miert?
Regebben is volt feherfolyas valtozó aranyban, fertozesem is volt anno regebben
viszont nem csak peteéréskor hanem szinte mindig feher nyálkát talalok a paromon ami egyuttlet utan melyebbrol jon ki
hasznaltam ketszer is feetotlenito kupot
most erettem szinte h a bal petwfeszkem gyulladasba van vagy olyan nyomas alatt van
felhelyeztem egy fertotlenito kupot de sut eget kifele
nem ertem mi lehet
vagy ez a feher cucc amugy mimdig normalis?
igen
de az nem egy bizonyos ideig van egy honapban?
Normalis, hogy mindig van es ha nem is jon ki, sex utan igen.
Nálam minden nap van egy kevés (ovunál több), és szex alatt nyilván több termelődik, hogy síkosabb legyél. De ez elég logikus, nem? :D Különben fájna a behatolás, mert nem lenne anyag, amitől csúszik. Szóval amit leírsz, teljesen normális.
19L
Ez mondjuk igaz,
viszont ma ülő helyzetbe előrehajoltam megszagolni az asztalon valamit és ahogy derékszögben lehajoltam a bal petefészkembe belefajdult, mintha vmi oda nem illő nyomna, aztán párszor megismételtem,hogy biztos jól érzem-e a pontot és fáj. még utólag is sajog..
szóval ezzel már lehet menni kéne dokihoz.
csak vidéki vagyok és Pesten dolgozok, itt meg azt mondják h nem fogadnak csak körzeted szerint talán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!