Az elő együttlét után normális ha késik vagy kimarad a menstruáció?
Figyelt kérdés
Ezen a héten kellene megjönnie a menstruációmnak, de eddig semmilyen olyan jelét nem tapasztalom, hogy meg fog-e jönni. Kérlek titeket segítsetek nekem mert kicsit félek, múlt hét pénteken voltunk együtt a barátommal, nekem az volt az első alkalmam. Válaszotokat előre is köszönöm!!!2015. dec. 3. 08:07
3/12 anonim válasza:
ha terhes vagy akkor abszolut normalis.
Gratulalunk a babahoz.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen védekeztünk
2015. dec. 3. 08:54
5/12 mantis religiosa válasza:
Nálunk is ez volt. Exfeleségemnek, még akkor gimis volt, két hetet késett, izgultunk is, mert csak a suli utánra terveztük a családalapítást. elég feszült két hét volt, pedig előtte óramű pontosságu volt Neki. Annyira még nem örültünk annak, hogy megjött, mint akkor két hét után. :-) Azért pár nap múlva csinálj egy gyorstesztet, és legközelebb jobban vigyázzatok!
6/12 A kérdező kommentje:
Tesztet már csináltam ami negatív lett viszont a mensim a múlt hónapban is egy hetet késett :(
2015. dec. 3. 09:00
7/12 anonim válasza:
A teszt leghamarabb aktus után két héttel mutat értékelhető eredményt, semmi értelme nem volt még tesztelni, leghamarabb jövő pénteken van értelme.
Ha normálisan védekeztetek, akkor ne stresszeld magad! Valószínű meg is jön, mire egyáltalán tesztelhetnél. Nyugi!
8/12 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van!! :) köszönöm szépen!
2015. dec. 3. 09:12
9/12 anonim válasza:
Bocs, de mit jelent, hoyg a múlt hónapban is késett egy hetet? Mihez képest? Milyen hosszú ciklusaid szoktak lenn?
Hogyan védekeztetek?
10/12 A kérdező kommentje:
Általában hó elején szoktam menstruálni, 5-6 napig és óvszerrel védekeztünk
2015. dec. 3. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!