Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az elő együttlét után normális...

Az elő együttlét után normális ha késik vagy kimarad a menstruáció?

Figyelt kérdés
Ezen a héten kellene megjönnie a menstruációmnak, de eddig semmilyen olyan jelét nem tapasztalom, hogy meg fog-e jönni. Kérlek titeket segítsetek nekem mert kicsit félek, múlt hét pénteken voltunk együtt a barátommal, nekem az volt az első alkalmam. Válaszotokat előre is köszönöm!!!

2015. dec. 3. 08:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na de ha múlt hónapban nem hó elején jött meg, hanem a második héten, akkor nyilván ebben a hónapban már nem fog visszaállni a hó elejére.
2015. dec. 3. 10:25
 12/12 anonim ***** válasza:

AKkor a gond az a menzeszeddel, hogy fogalmad sincs arról, milyen hosszúak a ciklusaid - ezt sejtettem abbó, hoyg szerinted múltkor is késett. Ugyanis az az egy nem igaz, hogy mindig a hónap azonos napján (pl. 5-én) jön meg, ilyen nincs.

Minden nönek - de föként ha nemi életet él, vezetnie kell(ene) menstruációs naplót.

Ebbe fel kell írni, hogy mikor jött meg a menzeszed (hónap és nap), mindig a menzesz elsö napját értve ez alatt.

Idövel ki tudod számítani, hogy két-két dátum közt hány nap telik el. Ez a legtöbbször kb négy hét, de ha rendszeresen 21 naponként vagy 35 naponként - illetve valamilyen más idöközönként - jön meg, az sem gond, akkor ez a ciklusod hossza.

Ennek alapján tudod kiszámolni, hogy kb mikor esedések a következö vérzés - és a késést is ehhez tudod mérni.

2015. dec. 3. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!