Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Állandó alhasi fájdalmam van!...

Állandó alhasi fájdalmam van! Mitől lehet? 17/l

Figyelt kérdés
Minden nap fáj a hasam,de csak ilyen tompán,menstruációs görcsösökhöz hasonló.Napi teendőimet ugyan nem akadályozza,de ettől Függetlenül zavar.Pénteken voltam nőgyógyásznál,azt mondta nem tudja mitől van.Fogamzásgátlót szedek,nincs vele gondom.Méhszájsebem van(jövő hónapban lefagyasztják),de azt mondta az orvos,hogy biztos,hogy nem ettől fáj.

2015. dec. 20. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Szex! komoly.
2015. dec. 20. 17:12
 2/9 anonim válasza:
A húgomnak ugyan ilyen tünetei voltak. Aztán kiderült, hogy vakbélgyulladás...
2015. dec. 20. 17:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Szextől nem valószínű,nyáron szakítottunk a barátommal,és azóta senkivel nem voltam.Vakbélgyulladás?!Hát nem tudom,az elmúlt 3 hónapban többször is voltam kórházban (nem emiatt,csak műtöttek),biztos észrevették volna,ezek a tünetek hónapok óta fennállnak.
2015. dec. 20. 17:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez csak mostanában van, vagy állandóan, minden ciklusban?
2015. dec. 20. 18:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Pár hónapja minden ciklusban,menstruáció ideje alatt is nagyon görcsölök(ez mindig is így volt),de pár hónapja menstruáción kívül is.
2015. dec. 20. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem is szokott ovu után mensiig, pms tünet lett, azelőtt nem volt, kb fél 1 éve van nálam. Nálad össze-vissza van, vagy a ciklus mindig ugyanazon a szakaszán?
2015. dec. 20. 18:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem szószerint minden nap,peteérésem pedig nincs Elméletileg,hiszen fogamzásgátlót szedek.
2015. dec. 20. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én is ilyen problémával küzdök ősz eleje óta. Voltam vele nőgyógyásznál, ő húgyhólyag gyulladásra gyanakodott, adott rá antibiotikumot, de semmit sem javult. Plusz a vizeletemben sem találtak semmit. Novemberben voltam többször is hasi uhn más miatt,de a kismedencémben semmi eltérést nem láttak. Neked nincsenek problémád a vizelettartással,pisiléssel? Székleteddel minden rendben van? Mert az ilyen tünetekkel is összefüggésben lehet Ha valamit találnak nálad(remélem semmi komolyat),akkor kérlek írd majd meg,mert kíváncsi vagyok rá.Mihamarabbi gyógyulást!

17/l

2015. dec. 25. 19:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Kiderült, hogy mitől fájt a hasad?

2016. ápr. 6. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!