Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyakori túrós hüvelyifolyás...

Gyakori túrós hüvelyifolyás mit jelent? (További a leírásban)

Figyelt kérdés

Pár hete darabos túrós folyásom van ami elég szagos és van hogy nagyon nagy mennyiségben folyik. Emellett a menstruációm is késik már pár napja pedig nekem tényleg nagyon pontosan jön meg.

Ez a folyás milyen betegségekre utalhat?

Van összefüggés a két tünet között?

2016. jan. 4. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet összefüggés!

Szerintem valamilyen fertőzés áll a dolog hátterében, de elég sokféle ok lehet. Érdemes nőgyógyászhoz menni.

2016. jan. 4. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg fertőzés, de abból meg 1000 féle van. A nőgyógyász olyan szert ír fel rá, ami kifejezetten ezt mulasztja el.
2016. jan. 4. 22:19
 3/8 anonim válasza:

Durva fertőzés

anno nekem is volt aztan ket het szenvedes utan elmullott majd mikor ujra legyengult valamitol a szervezet, ujra elojott.akkor tabletta huvelykup volt

de nem.tudom meg milyen hatassal lesz a gyerekvallalasra

tobben meddővévalnak azt mondjak

es tartok tole amennyit en ezt halogattam, az is lehetek

menj mihamarabb orvoshoz

mert ez biztos gombas fertozes..

2016. jan. 4. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
az ilyen nőgyógyászati problémákkal vigyázni kell, mert iszonyú kínos, ha kiderül, baromi nagy szégyen, az ember beteges és visszataszító lehet a másik szemében, éppen ezért érdemes szakmeberrel beszélni csak, a csajok mindent kidumálnak, a folyás az sajnos fogamzásgátló tablettától lehet, mert megváltozik az ember ph-ja, nekem is volt nagyon kellemetlen, a túrós a baci, vagyis gomba, de nem kell megijedni, viszont a partnered megkaphatja, a sima fehér általában felfázás, a csajok érzékenyek rá, persze vannak, akik strapabíróbbak, erősebb anyagból vannak gyúrva, rájuk nem kell irigykedni, csak kell a zokni húsz fok alatt és a papucs, csak azért mondom, hogy ne rohanj egyből az ügyeletre egy csatos erényövért egyből, mert simán ki lehet védeni, kell sajnos télen a trikó vagy a derekat takaró blúz betűrve, tilos a pocakodat mutogatni, ha van szaga az sajnos nagyon durva fertőzés, menni kell az orvoshoz mihamarabb, mert kellemetlen és veszélyes lehet későbbiekben, ha babát akarsz
2016. jan. 4. 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez szinte 100% hogy gomba!!

Vegyél Canesten combit, ez egy széles spektrumú gombaölő és 95% hogy meggyógyít. NEM okoz semmiféle kárt, a legrosszabb ami történhet hogy nem segít. Akkor viszont orvoshoz kellene majd menned.

Elég gyakori dolog a gombás fertőzés nőknél, férfiaknak is van de az szinte tünet nélküli.

2016. jan. 5. 07:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Gomba. Canestent vásárolj.
2016. jan. 5. 08:20
 7/8 A kérdező kommentje:
És a gomba okozhatja azt is hogy már 5 napja késik a menszeszem?
2016. jan. 5. 08:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Akár. De lehet ettől teljesen független is.
2016. jan. 5. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!