Szerintetek ciki, ha tudja a tesóm, hogy mikor menstruálok?
14 éves vagyok, 2 testvérem van, és mivel a nagyobbik (22 éves) itthon dolgozik, ezért látni szokta mikor veszem ki a fürdőszoba előtti szekrényből a betéteket.
11. szülinapom előtt egy hónappal jött meg az első, így ennyi év alatt nyilván megtudta.
Szerintetek ciki ha tudja? Nem szokott megjegyzést tenni erre se nekem, se a barátnőjének. Eddig egyszer mondta, hogy "Menstruálsz, hogy ennyire ideges vagy?". De amúgy nem szokott nyúzni, viszont én itthon nem tudom rejtegetni, és anyum-apum előtt nem szégyenlem, de a tesóm... Szerintetek nagyon kínos, ha ő tudja mikor jön meg?
ha azt tudná mikor maszturbálsz az cikibb lenne...
azért a menstruáció teljesen más...
nekem 2 húgom van, az egyikkel egy házban élek, belegondolva a te helyzetedbe a húgom és engem a tesódéba, baromira nem érdekelne, hogy mikor van meg...most mit csináljak ha tudom? nem csesztetném emiatt a húgom...nem vagyok óvodás...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!