Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok szerintetek baj lenne...

Lányok szerintetek baj lenne ha egy napig 12órát benn lenne a tampon?

Figyelt kérdés

Szombaton teljesítménytúrára megyek (50km) most jött meg és ugye erdő, nem nagyon lesz lehetőség ott kezet mosni.

Valahogy pedig meg kéne oldani.

Segítetek?

2010. márc. 25. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond, nekem az utolsó napokon mindig bent van ennyit 1 mini.
2010. márc. 25. 16:56
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem sem baj, néha nekem is van, hogy nincs lehetőségem kicserélni, és bent van ennyi ideig. Szerintem semmi baj nincs ezzel, csak ha mondjuk minden nap ezt csinálnád, de ha néha akkor szerintem teljesen okés.
2010. márc. 25. 17:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor betétet használok, sterilen ki lehet cserelni. Vagy ha tampon, vegyél nedves törlőkendőt kézmosásra, nem foglal nagy helyet, sőt egyenként csomagoltat is vehetsz!
2010. márc. 25. 17:05
 4/12 A kérdező kommentje:

de a betétet is macerás erdőben cserélni

jó vinni fogok:) köszi hogy irtatok

2010. márc. 25. 17:15
 5/12 anonim ***** válasza:
A törlőkendő okos dolog , de érdemes még vinni egy zacsit is amivel a "szemetet" el tudod csomagolni .
2010. márc. 25. 17:20
 6/12 anonim ***** válasza:

4 óránként kell cserélni optimális esetben. Ha valamivel tovább bent marad az nem gond, de 12 óra nagyon sok!

Mint elöttem is írták, vigyél törlőkendőt, kis zacskót, meg lehet kapni fertőtlenítős kéztörlőt is. Inkább maceráskodj vele 10 percet, mint bent legyen 12 órát. Szerintem... de te tudod.

2010. márc. 25. 18:19
 7/12 A kérdező kommentje:

igen, én sem gondoltam csak ha mégse lesz rá alkalom...

mert folyton menni kell és nincs nagyon pihenő

2010. márc. 25. 18:33
 8/12 anonim ***** válasza:
nemlesz tőle semmi bajod, nyugodtan bentmaradhat, de vigyázz, mertha megtelik, akkor elkezd szivárogni, ezért télleg vigyél inkább törlőkendőt és cseréld ki.
2010. márc. 25. 19:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Már Magyarországon is lehet kapni az applikátoros tampont aminek pont az az előnye, hogy nem kell magadban turkálni :)
2010. márc. 26. 17:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ilyen esetben,ha nem volt alkalmam cserélni,azt tettem,hogy extra tampont tettem be és vagy eü betétet vagy tisztaságit.Sosem csalódtam.Nekem ez jó megoldás volt.

2010. márc. 26. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!