Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha mielőtt elkezdene fájni a...

Ha mielőtt elkezdene fájni a hasam beveszek egy fájdalomcsillapitót akkor nem fog fájni?

Figyelt kérdés

Menstruáció ideje alatt nagyon szokott fájni és általába még reggel nem csak iskola közbe szokott elkezdeni de akkor nagyon, múltkor haza is kellett mennem..

És melyik jobb No Spa vagy Cataflan?

2016. jan. 3. 01:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Feleslegesen nehogy bevegyél ilyen sz@rokat. Ráérsz akkor, ha valóban nagyon fáj, úgyis hamar hatnak. Mondjuk nekem a Panadol Rapid az igazi.
2016. jan. 3. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Akkor vedd be, ha már fáj. Ne edd úgy, mint a cukrot, mert akkor egy idő után immunis leszel rá, és nem fog hatni.
2016. jan. 3. 11:31
 3/3 anonim ***** válasza:
En naprosynt szedek,nekem azt mondta az orvos,hogy menstruacio elott ket nappal kezdjem el szedni es akkor nem fog fajni. Igy meg nem probaltam,de en is azon az allasponton vagyok,hogy akkor vedd be ha mar faj.
2016. jan. 3. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.