Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fájdalmas volt, amikor felrakt...

Fájdalmas volt, amikor felrakták a spirált? Mennyi ideig tartott? Vettél be előtte fájdalomcsillapítót?

Figyelt kérdés
Az orvosom szerint maximum kellemetlen lehet, de én hülye néztem róla videót és az elég durvának tűnt. Nagyon megijedtem. Elmesélnétek, hogy mit éreztetek?
2015. ápr. 19. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Pár másodperc az egész, semmi fájdalmat nem éreztem, legfeljebb egy nyomó érzést amikor behelyezte. Utána kell fájdalomcsillapítót bevenni, mert egy ideig görcsölhet a hasad, de ez csak aznap van.
2015. ápr. 19. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Fájdalmas igen, de megéri. A felhelyezés kb. 5 perc, a fájdalmas ebből kb 10-15 másodperc. Nagy levegő, benntart és már kész is. Nekem már 5 alkalommal raktak fel és itt vagyok.
2015. ápr. 19. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Fáj a felrakása, de utána hatalmas görcsöket okoz. Jobb ha nem indulsz útnak felhelyezés után.
2015. ápr. 19. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem tudom, hogy ezek után mi legyen. Nagyon félek. Sajnos volt már egészségügyi küretem, aminél nem jól hatott a bódítószer, így egy jó részét éreztem, kegyetlen volt, ezek után nagyon félek még egy sima vizsgálattól is, hát még ettől, de valamilyen védekezési mód meg kellene. Tabletta, hüvelygyűrű nem jöhet szóba, óvszerből már elegünk van, de a spirál meg egyre jobban megrémít. Lehet, hogy egy enyhe nyugtatót kellene bevennem előtte, hogy az idegeskedéstől nehogy elájuljak.

Köszönöm még egyszer a válaszokat!

2015. ápr. 19. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem durva, 1-2 perc és túl vagy rajta, nekem már kettőt is tettek fel és egyiknél sem éreztem különösebb fájdalmat.
2015. ápr. 20. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!