Van hogy a fehérfolyásom annyira jön hogy átázik a bugyim/ pizsamám mit tegyek? 13L
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 15:50
11/12 anonim válasza:
Vastagabb tisztasági betétet hordjál, velem is sokszor van ilyen
12/12 anonim válasza:
Nyugi nincs semmi baj velem is ez volt! Szólj anyukádnak. Meg fog érteni!! Hidd el tudom miről beszélek. Elmondtam neki is adott tisztasági betétet. Nem is érzed, hogy ott van de nem ázik át a bugyid. Tényleg szólj neki. Amúgy gratulálok, valószínűleg nemsokára megjön! Azt ajánlom, mindenhová vigyél magaddal betétet. Biztos van a sulitáskádnak olyan zsebe ahova az osztálytársaid nem látnak be és nem nyitogatod nap mint nap. Na oda süllyessz be egyet ha vészhelyzet lenne. Kb olyan érzés lesz, mintha... hát nem is nagyon tudom leírni. Mintha folyna kifelé valami:D ha órán jön meg óvatosan vedd ki a betétet (célszerű nem áltlátszó valamibe tenni higy a többiek ne lássák) és szólj a tanárnak hogy nagggyon sürgősen vécére kell menned. Ha nem enged ki súgd meg neki hogy gáz van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!