Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már fél éve van fehérfolyásom....

Már fél éve van fehérfolyásom. Nem kellene már megjönnie? Ez még normális?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. 149cm,41kg. Már 3-4 osztálytársamnak is megjött,de nekem még nem... Segítsetek!
2015. nov. 15. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

Miben segítsünk, babám? :D Nem tudjuk megsürgetni a mikulást.

Nyugi van. Ne siettesd, bármelyik percben megjöhet, de az is lehet, hogy csak pár év múlva. Nem verseny.

2015. nov. 15. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenki másmilyen, ahogy te is. Elobb utobb megfog jonni ne aggodj. Örülj h még nem jött meg! Én visszasírom azt az időt
2015. nov. 15. 22:56
 3/5 anonim válasza:
Ebben a korban pont én is ilyen voltam,anyukàmnak sírtam hogy miért nem jött még meg pedig mar az összes osztàlytársamnak megjött!ő csak annyit mondott örülj hogy még nem jött meg mert az nem egy leányálom..én 16 éves voltam mikor megjött es örülök hogy 12-15 eves koromban ezzel nem szenvedtem addig jo meg nincs :D
2015. nov. 15. 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Hamarosan meg fog jönni feltehetőleg, de 17 éves korig teljesen normális lenne.
2015. nov. 16. 08:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :D
2015. nov. 16. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!